Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Αστικοί μύθοι μεταλλαδων

Ροδον 22 Φεβρουαριου 1989 Συναυλία running wild.
H Φασαρία ηταν τόση που κλασικά οταν γύριζες στο σπιτι τα αυτια σου βουίζαν μεχρι και την επομενη μέρα. Ομως ολοι μπορεσαν να ακούσουν τον γδουπο και τα ουρλιαχτά, που έκανε ενας αποτυχημένος stage diver. Aυτος ο τυπος εκανε μια προσποίηση οτι θα πηδηξει στον κοσμο... ο κοσμος ανοιξε και αυτος πηδηξε! έσκασε σαν καρπούζι στο ξύλινο πάτωμα και τον πέρασε απο πανω ολο το club (συμπέρασμα: oταν ειναι να κανεις stage diving να εισαι σίγουρος οτι εχει κοσμο απο κατω)

Ο Μπανης o μαλλιάς,  το μέταλλο, δεν τσακωνόταν ποτε. Σε μια συναυλια στο Ροδον, ο απο πισω του αναψε τσιγαρο και του φανηκε οτι του εκαψε λιγο την πυκνή μακριά χαίτη του. Ρωτησε τον διπλανο του, μου εκαψε το μαλλι? Ναι! Γυρισε τον κοιταξε και αρχισε να τον χτυπα στο πρόσωπο με μανία, ξεχρεώνοτας όσους καυγάδες δεν είχε κάνει σ όλη του τη ζωή.(συμπέρασμα: προσεχε τα τσιγαρα σου στο ροδον)

Στις μεταλ συναυλίες η τουαλέτα του ροδον στο υπόγειο, ειχε κατω λιμνη αιματος περίπου ενα εκατοστο βαθος και οι νιπτήρες ηταν κατακόκκινοι (συμπέρασμα: τουαλετα μην πας θα παθεις ηπατίτιδα + στις μεταλ συναυλίες πέφτει τρελό ξύλο)

Ο Γιαννης εκανε headbanging τοσο δυνατα, που οταν κουτουλησε με τον χαμογελαστο τυπο πισω του, πήγε στο νοσοκομειο οπου του ξεκάρφωσαν ενα δόντι απο το κρανίο  (συμπέρασμα: headbanging μονο πανω κατω.. οχι μπρος πισω)

Κλασικο ψεμα που ακουγες στις συναυλιες. Θυμασαι ενα παιδι που στο ταδε κοματι πηδηξε στο κοινο απο τον εξωστη? Oχι.. ! Ε εγώ ημουν...

Κάποτε ένα φρικιό με όρθιο μαλλί, κάρφωσε ενα παιδι με την ξεραμένη Μοϊκανα στον λαιμο και τοπαιδι παραλιγο να πεθανει απο αιμοραγια.

Tετοια και αλλα πολλα ψέματα έλεγε ο κόσμος για τις συναυλίες στο Ρόδον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου